HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αθανάσιος Παπαδόπουλος για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια

«Εκ μέρους της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδος θα πρέπει να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Διονύση Γκοτσούλια τον οποίο έζησα...

«Εκ μέρους της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδος θα πρέπει να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Διονύση Γκοτσούλια τον οποίο έζησα ως συνάδελφο αλλά και ως πραγματικό φίλο. Από την συνεργασία μας στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Αχαΐας μπορώ να θυμηθώ αρκετά αλλά το βασικό είναι ότι, μεταξύ 21 δημάρχων και δύο κοινοταρχών, προέκυψε ένας πραγματικός στυλοβάτης στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης. Οι πολιτικές διαφορές δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο για τους κοινούς αγώνες. Ήταν διεκδικητικός, πρώτος σε επαφές και παρεμβάσεις, λύνοντας πολλά προβλήματα. Η Δυτική Αχαΐα χάνει σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους αγωνιστές και συμπαραστάτες του τόπου, έναν μαχητή στα μικρά αλλά και τα μεγάλα, για αυτά που απασχολούν την περιοχή και όχι μόνο» αναφέρει ο δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδος Θανάσης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.