HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Κανελλόπουλος: Το «HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL, λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας

 «HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL, λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας. Ο Δήμος πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίε...

 «HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL, λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας. Ο Δήμος πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες για να έχουμε Τουρισμό 365 Ημέρες το Χρόνο»
Το προσεχές τριήμερο 21-24 Ιουνίου, πρόκειται να διεξαχθεί στα Καλάβρυτα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Helmos Mountain Festival, μια γιορτή που υποδεχόμαστε με χαρά και υπερηφάνεια.  Η περσινή επιτυχία του φεστιβάλ απέδειξε πως η περιοχή μας μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μεγάλου ενδιαφέροντος, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.
Το Helmos Mountain Festival δεν είναι μόνο μια γιορτή της φύσης και της μουσικής, αλλά αποτελεί και έναν σημαντικό πυλώνα για την ανάπτυξη του τουρισμού στα Καλάβρυτα τη θερινή περίοδο. Η διεξαγωγή του φεστιβάλ συντελεί στη δυναμική προώθηση του τόπου μας, καθιστώντας τον έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για το τριήμερο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο του Χελμού, να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Καλαβρύτων και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.
Η ανάπτυξη του τουρισμού είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία της περιοχής μας. Μέσω του Helmos Mountain Festival, νέοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Καλάβρυτα και να ανακαλύψουν τις ομορφιές τους.
Ως επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Καλαβρύτων, δεσμεύομαι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, που προάγουν την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Άλλωστε, κορωνίδα του προεκλογικού προγράμματος της παράταξής μας αποτέλεσε η αναβάθμιση του τουρισμού στο Δήμο, με σύνθημα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ». Θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο, με σκοπό να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην περιοχή και δη από νέους ανθρώπους, και παράλληλα να ενισχυθεί η οικονομία του τόπου. Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Δήμος Καλαβρύτων δεν πρέπει να επαναπαύεται στις συνήθεις τουριστικές δραστηριότητες. Είναι απαραίτητο να διευρύνουμε τις δυνατότητές μας και να εξερευνούμε νέες προοπτικές, ώστε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να προσφέρουμε πάντα κάτι νέο και ελκυστικό, ενισχύοντας τη φήμη των Καλαβρύτων ως προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.
Το Helmos Mountain Festival αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας, και είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα καταφέρει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Εύχομαι και αυτή τη χρονιά να απολαύσουμε όλοι μοναδικές στιγμές στους πρόποδες του Χελμού!!!
Ο Δημοτικός Σύμβουλος και
Επικεφαλής της μειοψηφίας 
του Δήμου Καλαβρύτων,
Θανάσης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.