HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Helmos Mountain Festival: Η Νεολαία Μετακόμισε στο Χελμό - Εντυπωσιακές εικόνες από το... νέο χωριό του Χελμού

Περισσότεροι από 11 χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται στα Καλάβρυτα για το δεύτερο HelmosMountainFestival που ξεκίνησε από την Παρασκευή 21 Ιο...



Περισσότεροι από 11 χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται στα Καλάβρυτα για το δεύτερο HelmosMountainFestival που ξεκίνησε από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 24! Χιλιάδες σκηνές έχουν στηθεί στον Χελμό που έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο χωριό.
Όλοι τους μια παρέα με τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού! Η πρώτη βραδιά ολοκληρώθηκε τα... ξημερώματα με πολύ μουσική και διασκέδαση.
Οι μετακινήσεις από και προς την πόλη των Καλαβρύτων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον κύριο όγκο των επισκεπτών να μετακινείται με τα λεωφορεία της διοργάνωσης. Αστυνομία, Δήμος, Πυροσβεστική, Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ έιναι όλοι σε εγρήγορση και σε απόλυτη ετοιμότητα. Σημαντική η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών αλλά κυρίως των ανθρώπων του Χιονοδρομικού και της διοργάνωσης για να βοηθήσουν ή να επιλύσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.
Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη NovelVox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο Φεστιβάλ και όλες και όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, με σκοπό να μοιραστούν ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουν νέες, δυνατές αναμνήσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ HMF
Σάββατο 22/06 και Κυριακή 23/06, τα λεωφορεία του HMF θα πραγματοποιούν δρομολόγια από το HMF προς το χωριό των Καλαβρύτων και από το χωριό προς το HMF ανά 45’, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Ώρες Δρομολογίων :
Σάββατο 22/06 και Κυριακή 23/06, 10:00-03:00
Διάρκεια κάθε διαδρομής: 40’-50’
Επιβίβαση Βάση Σειράς Προτεραιότητας
Την Δευτέρα 24/06, οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιηθούν από το BUS STOP στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου στις 12:00 και θα πραγματοποιήσουν στάση στην πλατεία Καλαβρύτων για το μουσικό γλέντι και θα αναχωρήσουν για τους τελικούς προορισμούς τους στις 15:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.