HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία: "Έφυγε" από την ζωή η εμβληματική Mαία Αθηνά Χαμακιώτη

Σήμερα πληροφορηθήκαμε την απώλεια μιας γυναίκας που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις ζωές των συναθρώπων της σε όλη την περιοχή της Κλειτορίας ...



Σήμερα πληροφορηθήκαμε την απώλεια μιας γυναίκας που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις ζωές των συναθρώπων της σε όλη την περιοχή της Κλειτορίας Καλαβρύτων.
Η Αθηνά Χαμακιώτη, ένας άνθρωπος ξεχωριστός, γεμάτος αγάπη, δύναμη και ακεραιότητα, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 90 ετών.
Η ζωή της και η δύναμή της ως πρωτοπόρα μαία μιάς ολόκληρης γενιάς συγχωριανών μας δεν εκφραζόταν μόνο μέσω των πράξεών της, αλλά και μέσω της ψυχικής της αντοχής.
Η αξιοπρέπεια ήταν το σήμα κατατεθέν της. Η στάση της απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους ήταν πάντοτε γεμάτη σεβασμό και αίσθημα δικαιοσύνης. Η καλοσύνη της την έκαναν αγαπητή από όλους. Όσοι την γνώριζαν, ένοιωθαν την ειλικρίνεια και τη ζεστασιά της καρδιάς της.
Αν και η απώλεια της κυρίας Αθηνάς μας γεμίζει θλίψη, η κληρονομιά της θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τις αναμνήσεις μας και τις αξίες που αντιπροσώπευε. Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.
Η εξωδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 7/6 και ώρα 11.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κλειτορία Καλαβρύτων.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη, και ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.