HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τριπόταμα: Λαΐκή βραδιά με την ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas

Η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, στα πλαίσια του προγράμματος "υγεία για όλο...



Η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, στα πλαίσια του προγράμματος "υγεία για όλους" που υλοποίησε πριν μερικούς μήνες στις περιοχές Αροανίας και Παΐων, θα πραγματοποιήσει μια μουσική βραδιά με ρεμπέτικα και λαϊκά στην κεντρική πλατεία των Τριποτάμων την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 (ωρα έναρξης 9:00μμ).

Η Pfizer Hellas Band, στην οποία συμμετέχουν εθελοντικά εργαζόμενοι της εταιρείας, έχει μέχρι σήμερα διοργανώσει περισσότερες από 60 μουσικές εκδηλώσεις, προσφέροντας με τη μουσική της στιγμές απόλαυσης και ανακούφισης σε περισσότερους από 7.000 συνανθρώπους μας σε δομές και Κοινωφελή Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Το 2020 η Pfizer Hellas Band βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου» για το σύνολο της προσφοράς της για την προαγωγή της κοινωνικής πρόνοιας στον Ελλαδικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.

EURO 2024 - Highlights