HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκαριστικό το πολύνεκρο τροχαίο – Τέσσερις νεκροί, οι δύο παιδιά 13 χρόνων και 8 μηνών

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (26.07.2024) στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με τρία...



Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή (26.07.2024) στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τεσσάρων.
Η νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο και δίπλωσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει τρία αυτοκίνητα, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα.
Χαρακτηριστικό είναι πως οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τις οροφές των αυτοκινήτων, για να απεγκλωβίσουν τραυματίες και νεκρούς.
Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι. Οι 2 βρίσκονταν στο ίδιο όχημα και πρόκειται για ένα κοριτσάκι 13 χρόνων και έναν 38χρονο άνδρα. Σε άλλο αυτοκίνητο ήταν οι άλλοι δύο νεκροί, οι οποίοι ήταν ένα αγοράκι 8 μηνών και ένας 50χρονος άνδρας.
Επίσης πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.
Οι τραυματίες είναι μια 38χρονη, ένας 61χρονος, ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 25χρονος που είναι διασωληνωμένος στην Καλαμάτα.
Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα
«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.