HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

180 Ουκρανοί χορευτές πρόσφεραν μοναδικό θέαμα στα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

180 Ουκρανοί χορευτές στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά, έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το βράδυ της Τ...



180 Ουκρανοί χορευτές στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά, έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου. Οι Ουκρανοί που φιλοξενούνται στην Αχαΐα, παιδιά του πολέμου, κρατούν, άσβεστη την παράδοση της χώρας τους και μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμμετέχουν δίνουν το δικό τους σύνθημα για ειρήνευση στην περιοχή τους.
Αυτό τόνισε και ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος στο καλωσόρισμα που τους απεύθυνε, επισημαίνοντας οτι τα Καλάβρυτα που έχουν βιώσει με τον πιό απάνθρωπο τρόπο τα αποτελέσματα του πολέμου, αποτελούν σύμβολο Ειρήνης και συναδέλφωσης.
Οι 180 ερασιτέχνες Ουκρανοί χορευτές, εντυπωσίασαν με τους παραδοσιακούς τους χορούς τους, κασι τις παραδοσιακές τους στολές προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, ενώ τους συνόδευσε και ο Dimitri Shurov, ένας από τους πιο διάσημους πιανίστες-τραγουδιστές της Ουκρανίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Patra tv και το Ξενοδοχείο Ionian Beach με την αρωγή της Πρεσβείας της Ουκρανίας, του Δήμου Καλαβρύτων και την Ένωση Γυναικών Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.