HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για την 197η επέτειο της Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε, η 197η επέτειος της νικηφόρου Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου. Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργα...



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε, η 197η επέτειος της νικηφόρου Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου. Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, με την ευλογία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμου και των Πανοσιολογιότατου Ηγούμενου π. Καλλίνικου Αποστολόπουλου και Μοναστικής Κοινότητας της Ιστορικής Ιεράς Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου, τίμησε με λαμπρές εκδηλώσεις, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, την Επέτειο της νικηφόρας Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου, κατά του Ιμπραήμ Πασά και της στρατιάς του, για τους Έλληνες με την παρουσία δεκάδων Αγημάτων φουστανελοφόρων Αρματωμένων από Ομάδες Αναβίωσης και Πατριωτικούς Συλλόγους πολλών περιοχών της Ελλάδας.
Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μια φορά η αναπαράσταση της «Ηρωικής Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου κατά του Ιμπραήμ», από τη Διασυλλογική Ομάδα Θεάτρου της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως σε σκηνοθεσία Χρήστου Κοντογιάννη, η παρέλαση οργανωμένων τμημάτων με παραδοσιακές ενδυμασίες και οι παραδοσιακοί χοροί.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα έγιναν το διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων σε νεότερη αναάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.