HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου του μαστού στα Καλάβρυτα 31/7

Ένας από τους βασικούς σκοπούς του “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του κ...



Ένας από τους βασικούς σκοπούς του “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στα Καλάβρυτα 31 Ιουλίου 2024
Η ενημέρωση για Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου του μαστού δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι!
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας συνεχίζει το “Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024”.
Η δεύτερη δράση αυτού του κύκλου επισκέψεων του Προγράμματος Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομειο Ανατολικής Αχαίας – Κέντρο Υγείας Καλάβρυτων και τον Δήμο Καλαβρύτων.

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου από τις 14:30-17:30 θα διενεργηθεί κλινική εξέταση μαστού στον πληθυσμό της περιοχής, από τον κ. Ιωάννη Χαβελέ MD, cMS, PhD, Μαστολόγο – Χειρουργό Μαστού στο χώρο του Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του μαστού στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαβρύτων και ώρες 19:00-20:00 με τους εξής ομιλητές:
Καρκίνος του Μαστού: Ιωάννης Χαβελές MD, cMS, PhD, Μαστολόγος – Χειρουργός Μαστού
Τι μας αποτρέπει από τον προληπτικό έλεγχο: Ελένη Μητροπούλου- Κοινωνική λειτουργός ΣΓΚΜ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας
Βιωματική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού: Εκπαιδευμένη Εθελόντρια ΣΓΚΜ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Αχαΐας

Το “Πρόγραμμα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024” πραγματοποιείται με την Ευγενική Υποστήριξη της Novartis και της εταιρείας Custom Print.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.