HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Πάτρα - Τεράστια η κινητοποίηση (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Γηροκομειό της Πάτρας με την κινητοποίηση να είναι τεράστια. Στη δι...



Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Γηροκομειό της Πάτρας με την κινητοποίηση να είναι τεράστια. Στη διάρκεια της κατάσβεσης ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε και με περιπολικό της ΟΠΚΕ διακομίστηκε σε σημείο όπου βρισκόταν ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πυροσβέστες, 6η ΕΜΟΔΕ, ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Δήμος Πάτρας, έδωσαν πραγματικά τον εαυτό τους κυρίως για να προστατέψουν τους νοσηλευόμενους σε νοσοκομεία και ιδρύματα της περιοχής. Στις εκκενώσεις συνδράμουν και ιδιωτικά ασθενοφόρα και ασθενοφόρα του Ερυθρού Σταυρού. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, λίγο πριν τις 16.00 οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με διάσπαρτες εστίες, ενώ στην περιοχή επιχειρούν περιοδικά 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό. Παράλληλα, στο σημείο έχουν σπεύσει 78 πυροσβέστες με 26 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Λόγω της φωτιάς, άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε νωρίτερα το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Ταυτόχρονα οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ επενέβησαν στην εκκένωση του Οίκου φροντίδας ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο». Προς το παρόν, από το Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, έχουν διακομισθεί με ασφάλεια 10 παιδιά προς το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.