HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Να ακυρωθεί η υποχρέωση επιχειρηματιών να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις ενέργειας

Τα παράπονα του εμπορικού κόσμου συγκεντρώνει η κυβερνητική απόφαση που υποχρεώνει χιλιάδες επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέρ...



Τα παράπονα του εμπορικού κόσμου συγκεντρώνει η κυβερνητική απόφαση που υποχρεώνει χιλιάδες επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της περιόδου 2022-2023 που η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ως βοηθήματα.
Αποτέλεσμα να πρέπει οι επιδοτήσεις αυτές να επιστραφούν από όσους τις έλαβαν, δηλαδή από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως εστιατόρια, κομμωτήρια, εμπορικά καταστήματα, μίνι μάρκετ και άλλους κλάδους επαγγελματιών.
Σαν να μην έφταναν η καθίζηση του τζίρου και την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν τις νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, τα αυξημένα έξοδα της διασύνδεσης των POS, της διαβίβασης των συναλλαγών τους στην ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο, την πλήρη λειτουργία της κάρτας εργασίας σε όλο το φάσμα του λιανικού εμπορίου και την καταβολή των πρόσθετων φόρων που προκύπτουν από την καθιέρωση του «ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος»,
Το Εμπορικό και Επιχειρηματικό Δίκτυο Καλαβρύτων, ζητά από τους συναρμόδιους υπουργούς την ανάκληση της ΚΥΑ και ενημερώνει πως θα πιέσει, για το εν λόγω θέμα ώστε να πρωτοστατήσουν τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια σωματεία της χώρας, όπως η ΕΣΕΕ ώστε να ακυρωθούν τα εν λόγω ποσά στους λογαριασμούς.
Ο Πρόεδρος Κώστας Κακκαβά Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής ΕΣΕΕ 
 Η Γενική Γραμματέας ς Σωτηρία Δημήτρουλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.