HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή - Τα Θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 23η του μηνός Ιουλίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 ...



Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 23η του μηνός Ιουλίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 με τα παρακάτω θέματα: 
1. Περί του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εποχικού προσωπικού, ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης του Δήμου, έτους 2024, βάσει της με υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/91/οικ.12793/10-7-2024 Εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.
2. Περί εξειδίκευσης και ψήφισης πιστώσεων για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου για την υλοποίηση των προγραμματισθέντων εκδηλώσεών τους.
3. Περί εξειδίκευσης και ψήφισης πιστώσεων για τη κάλυψη δαπανών στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με: α. τον Σύλλογο Αναστασοβιτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», β. τον Σύλλογο των εν Αθήναις Πειραιά κ’ Αλλαχού Αγριδιωτών Αροανίας Καλαβρύτων και γ. τον Σύλλογο Κλειτόριων «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».
4. Περί εξειδίκευσης της πίστωσης και έγκρισης μετακίνησης και αποζημίωσης των δαπανών μετακίνησης της δημοτικής αντιπροσωπείας στο 8ο συνέδριο της ΚΕΔΕ 6-10 Νοεμβρίου 2024 στη Ρόδο.
5. Περί εξειδίκευσης και ψήφισης πιστώσεων για την κάλυψη των δαπανών της δημοτικής αντιπροσωπείας στις αντικατοχικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μόρφου της Κύπρου στις 11-14 Οκτωβρίου 2024.
6. Περί καθορισμού των όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου, ισογείου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Δημοτική Κοινότητα Πλανητέρου στη θέση «Σγουρή», Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.
7. Περί καθορισμού των όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 42 τ.μ., ημιυπόγειου, ευρισκομένου επί της οδού Αναγνωστοπούλου αριθ. 49 στην Αθήνα.
8. Περί προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, κατ’ άρθρο 32 του ν. 4412/2016, για την ανάθεση της προμήθειας ειδών συσσιτίου (ειδών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, οπωροπωλείου – μαναβικής, παντοπωλείου, τυροκομείου, κατεψυγμένων και γαλακτοκομικών προϊόντων) για την Μαθητική Εστία Κλειτορίας και αναψυκτικών, ζαχαρωδών – ειδών καφεκοπτείου, παγωτών, για το τουριστικό περίπτερο του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών”, λόγω κήρυξης εν μέρει άγονου του διενεργηθέντος διαγωνισμού “Προμήθεια γάλακτος εβαπορέ για το προσωπικό του Δήμου Καλαβρύτων, ειδών συσσιτίου (ειδών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, οπωροπωλείου – μαναβικής, παντοπωλείου, τυροκομείου, κατεψυγμένων και γαλακτοκομικών προϊόντων) για την Μαθητική Εστία Κλειτορίας και αναψυκτικών, ζαχαρωδών – ειδών καφεκοπτείου, παγωτών, για το τουριστικό περίπτερο του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών”, (ΤΜΗΜΑΤΑ: 2 και 3, της συνολικής προμήθειας, συνολικού προϋπολογισμού 51.987,37 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 13% και 210,00 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.