HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠOYΝΤΑΣ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Μεγάλη και άμεση κινητοποίηση έβαλε τέλος σε δύσκολη και επικίνδυνη φωτιά (ΦΩΤΟ)

Μια δύσκολη πυρκαγιά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πούντας - Καλαβρύτων στο 16 με 17ο χιλιόμετρο στο ύψος του Κα...


Μια δύσκολη πυρκαγιά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πούντας - Καλαβρύτων στο 16 με 17ο χιλιόμετρο στο ύψος του Καλυβιτη, μια περιοχή με βεβαρημένο παρελθόν σε πυρκαγιές και σε μια ένα απόγευμα με δυνατούς ανέμους. Η κινητοποίηση ήταν πολύ μεγάλη και άμεση, τόσο από τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις όσο και από την Πολιτική Προστασία Αιγιαλείας, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καλαβρύτων, εθελοντικών ομάδων, εθελοντών, οχήματος ΟΦΥΠΕΚΑ, κυνηγετικοί σύλλογοι και περιπολικά Αιγίου και Καλαβρύτων, με αποτέλεσμα η Πυρκαγιά να οριοθετηθεί γρήγορα. 

Επί τόπου βρίσκονται 9 οχήματα της Π.Υ. και πυροσβεστικά και υδοφόρες των Δήμων Καλαβρύτων και Αιγίου, πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΟΔΕ ενω από την πρώτη στιγμή ηταν εκεί ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δ. Ελλάδος Βασίλης Σολδάτος και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Βασίλης Μαρτζάκλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.