HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Γάζωσαν» επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό του με οχτώ σφαίρες

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης, 2 Ιουλίου, για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Ψυχικό, όπου ένας άνδρα...



Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης, 2 Ιουλίου, για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Ψυχικό, όπου ένας άνδρας δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σημείο, καθώς πρόκειται για κεντρικό σημείο της περιοχής με πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ συλλέγουν και μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Ο δράστης φαίνεται να πέρασε δίπλα από το όχημα – ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW -, βρισκόμενος πάνω σε μοτοσικλέτα, να άνοιξε πυρ και στη συνέχεια να απομακρύνθηκε επιταχύνοντας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στην περιοχή του Ψυχικού, περί τις 8:30. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν οχτώ κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Το χτύπημα έχει κριθεί ως «μαφιόζικο» από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν αποκλείει ο στόχος να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα.
Και οι δύο επιχειρηματίες, τόσο το θύμα όσο και ο συνέταιρός του, δεν έχουν ποινικό μητρώο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.

EURO 2024 - Highlights