HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Παράθυρο στο άπειρο» με τον Γιάννη Κότσιρα στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, με την ευαισθησία και τη στ...



Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, με την ευαισθησία και τη στιβαρότητα της φωνής του, θ’ ανοίξει στο κοινό ένα μουσικό «Παράθυρο στο άπειρο», όπως τιτλοφορείται το τελευταίο του άλμπουμ.
Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου Παίζουν οι μουσικοί: Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί, Άκης Κατσουπάκης: πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Ηρακλής Παχίδης: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος: μπάσο, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες, Στρατής Καραδημητράκης/Λάμπρος Μπούνας: επιμέλεια ήχου, Μανώλης Μπράτσης: επιμέλεια φωτισμού.
«Αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Καλαβρύτων ξαναγίνεται -όπως κάθε καλοκαίρι- πρώτος προορισμός», αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.
Και προσθέτει: «Προορισμός Ιστορικός, θρησκευτικός, φυσιολατρικός, τουριστικός αλλά και πολιτιστικός, μ’ ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων, σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με αναφορά στη Μουσική, στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο, στο Χορό, στο Θέατρο Σκιών και στις μαριονέτες, στην Εικαστική Τέχνη και στον Αθλητισμό. Μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή που θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι. Ελάτε να τη ζήσετε μαζί μας. Απ’ την αρχή ως το τέλος της, πάνω στα βήματα του μουσικού και πολιτισμικού πλούτου μας. Σας περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.