HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάγεψε στην πλατεία Χελμού η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων και η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση

Άλλη μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χθες το βράδυ, στην κα...



Άλλη μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χθες το βράδυ, στην κατάμεστη Πλατεία του Χελμού, στα Καλάβρυτα, όπου η Φιλαρμονική του Δήμου έδωσε μια μοναδική, μουσική παράστασή.
Φέτος, μαζί με τους μικρούς μουσικούς μας συνέπραξε και η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση, η οποία τραγούδησε μουσικά κομμάτια απ’όλο τον κόσμο.
Την παράσταση παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής, Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο αναπληρωτής Προέδρου του Δ.Σ. του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χρίστος Φωτεινόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Θεοδόσης Παναγόπουλος και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας που απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.