HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε εξέλιξη τα έργα Αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη τα έργα Βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου (κανονικών διαστάσεων) και την...



Σε εξέλιξη τα έργα Βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου (κανονικών διαστάσεων) και την ανακατασκευή του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ-βόλεϊ. Τα έργα αποτελούν συνέχεια των έργων σε Καλάβρυτα, Σκεπαστό και Πετσάκους που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ύψους 320 χιλιάδων ευρώ από το 2018 (σχετική απόφαση 269653/491 -13/9/2018) . Αρχικά προέβλεπε για το Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, την δημιουργία αθλητικού στίβου ταρτάν αλλά απαιτούσε πολλές επιπλέων εργασίες που ανέβαζαν κατα πολύ το αρχικό προβλεπόμενο ποσό. Έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς και η ανακατασκευή του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ - βόλεϊ με τάπητα.
Τα έργα αναμένονται να ολοκληρωθούν σε περίπου δέκα μέρες και με την ολοκλήρωσή τους το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων αναβαθμίζεται σημαντικά τόσο για τις ανάγκες του τοπικού αθλητισμού και άθλησης πολιτών, όσο και στην έλξη ομάδων για την προετοιμασία τους.
Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com προωθούνται και άλλα έργα όπως η ένταξη του σταδίου σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης όλων των εγκαταστάσεων και η συντήρηση των πυλώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.