HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι. Μητρόπολη - Εκδημία μακαριστού Βασιλείου Παπαθανασίου

Εξ αφορμής της εκδημίας του εκλεκτού μέλους της τοπικής μας κοινωνίας μακαριστού Βασιλείου Παπαθανασίου (Πολιτικού Μηχανικού), ο Σεβασμιώτα...



Εξ αφορμής της εκδημίας του εκλεκτού μέλους της τοπικής μας κοινωνίας μακαριστού Βασιλείου Παπαθανασίου (Πολιτικού Μηχανικού), ο Σεβασμιώτατος Γέρων Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος και ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζουν τις θερμές συλλυπητήριες ευχές τους προς τη σύζυγο, τα τέκνα και τους οικογενείς του εκλιπόντος.
Ο μακαριστός κατέλιπε μνήμη αρίστου οικογενειάρχη και πιστού μέλους της τοπικής μας Εκκλησίας, μετά του οποίου υπήρξε αγαστή και επιτυχής συνεργασία στην πραγματοποίηση πολλών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως. Υπήρξε για πολλά έτη μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Αγάπης Μέλαθρον “ο Άγιος Χαράλαμπος”», της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και ισόβιο μέλος του Ιδρύματος «Κατερίνας Βασιλειάδου».
Προσευχόμεθα ο Παθών, Ταφείς και Αναστάς Κύριος Ιησούς Χριστός να αναπαύσει την ψυχή του μακαριστού Βασιλείου Παπαθανασίου «εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων». Αιωνία αυτού η μνήμη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.