HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Καμάλα Χάρις υποψήφια διάδοχος του Μπάιντεν

Mετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι παραιτείται από τις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ, η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψήφιότητά της για την...



Mετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι παραιτείται από τις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ, η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την υποψήφιότητά της για την προεδρία της χώρας. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της, η Κάμαλα Χάρις δήλωσε ότι είναι τιμή της που έχει την υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε ότι δίνει χρίσμα στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Η ίδια ευχαρίστησε τον Μπάιντεν για την εξαιρετική ηγεσία του και για την ανιδιοτελή και πατριωτική πρακτική του. Επίσης πρόσθεσε: Είναι τιμή μου που έχω την υποστήριξη του προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω αυτή την υποψηφιότητα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα –και να ενώσουμε το έθνος μας– για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του για το Project 2025. Έχουμε 107 ημέρες μέχρι την ημέρα των εκλογών. Μαζί, θα παλέψουμε. Και μαζί, θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.