HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Οι «Επτά επί Θήβας» στην πλατεία Χελμού (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το βράδυ στην κατάμεστη πλατεία Χελμού το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Μαραθώνα παρουσίασε την εξαιρετική παράσταση «Επτ...



Την Κυριακή 28 Ιουλίου το βράδυ στην κατάμεστη πλατεία Χελμού το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Μαραθώνα παρουσίασε την εξαιρετική παράσταση «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη, μετάφραση Γιώργου Μπλάνα, μουσική Γιώργου Βαρσαμάκη και σκηνικά και κοστούμια Τίνας Βασιλοπούλου.
Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του θιάσου τόνισαν: 
"Συγκινητικά τα λόγια του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου που δώρισε στην θεατρική μας ομάδα ένα λεύκωμα των Καλαβρύτων αλλά και τη σημαία για τα 200 χρόνια της πόλης. Θερμά τα λόγια και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας & για την μοναδική σας φιλοξενία. Καλή συνέχεια στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι Καλαβρύτων 2024". Τα Καλάβρυτα αγαπούν την τέχνη & το θέατρο κι εμείς αγαπάμε τα... Καλάβρυτα!"
Πρωταγωνίστησαν: Ετεοκλής: Ορέστης Ζακυνθινός, Αγγελιοφόρος 1: Γιώργος Λέπουρης, Αγγελιοφόρος 2: Φάνης Βορεινάκης, Αντιγόνη: Στεφανία Κωσταρέλου, Ισμήνη: Ειρήνη Γεραμάνη, Κήρυκας: Κωνσταντίνος Σκούντζος. Και Χορός Γυναικών: Τίνα Βασιλοπούλου, Ειρήνη Γεραμάνη, Μαρία Κουρομιχελάκη, Στεφανία Κωσταρέλου, Κατερίνα Σκόρδη-Τσούρα, Κατερίνα Τσαρλακουτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.