HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: Σύλληψη άνδρα για απόπειρα βιασμού, ληστεία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρο...



Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ληστεία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ένα 13χρονο κορίτσι και κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να βιάσει τη θεία της με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, ενώ είχε επιτεθεί και στην ίδια.
Άμεσα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μετέβησαν στον τόπο του εγκλήματος και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει με την απειλή όπλου και την άσκηση σωματικής βίας, από την γυναίκα το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.