HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στα Καστριά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριωτών σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΪΑΣ διοργανώνει στο χωριό μας σεμινάριο πρώτων...



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριωτών σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΪΑΣ διοργανώνει στο χωριό μας σεμινάριο πρώτων βοηθειών.
Τα προγράμματα που μπορούν να λάβουν μέρος είναι:
• PBLS (Paediatric Basic Life Support): Παιδιατρική Βασική Υποστήριξη της Ζωής - Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) – Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδώτη.
•BLS (Basic Life Support): Πλήρης εκπαίδευση πρώτων βοηθειών - Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) – Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδώτη.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιήσεις παρακολούθησης.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6970341917 μέχρι και το Σάββατο 20/7.
Το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Μετά το πέρας της προθεσμίας θα γίνει νέα ενημέρωση με την ακριβή ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου, αλλά και ποιο από τα προγράμματα θα πραγματοποιηθεί.
Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/8n7jy8CVZTrYY3Lp6
Η ΠΡΌΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.