HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία: Μουσικό ταξίδι με Γρηγόρη Μπιθικώτση και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη

Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, η κατάμεστη πλατεία Κλειτορίας υποδέχτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση, που μας παρουσίασε έ...



Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, η κατάμεστη πλατεία Κλειτορίας υποδέχτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση, που μας παρουσίασε ένα μοναδικό, μουσικό αφιέρωμα στον αείμνηστο Σερ του Ελληνικού τραγουδιού και πατέρα του, Γρηγόρη Μπιθικώτση.
Μαζί του ήταν η εξαίρετη μουσικός Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και φυσικά η λαϊκή ορχήστρα "Γρηγόρης Μπιθικώτσης".
Η εξαιρετική αυτή μουσική παράσταση με τίτλο: «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» μάγεψε τους παρευρισκόμενους, ανάμεσά στους οποίους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας κ. Δημήτριος Μεντζέλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μηλιτσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κουτρουλάκης και η Δημοτική  Σύμβουλος κα Βάσω Παπουτσή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.