HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ο Καραγκιόζης κόκκινος κουρσάρος» σε Πάος, Λεχούρι, Γουμένισσα και Κρινόφυτα

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πάους, την Παρασκευή 19 Ιουλίου -την ίδια ώρα- στην κεντρική πλατεία Λεχουρίου, την ...



Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πάους, την Παρασκευή 19 Ιουλίου -την ίδια ώρα- στην κεντρική πλατεία Λεχουρίου, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην Γουμένισσα και την Δευτέρα 16 Αυγούστου στα Κρινόφυτα, απ’ το Μαύρο Θέατρο Πάτρας θα παρουσιαστεί η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο κόκκινος κουρσάρος», με είσοδο ελεύθερη. Η παραστάσεις είναι ενταγμένες στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων.
Ο Καραγκιόζης κάνει την έκπληξη και επιτέλους έχει βρει δουλειά. Όλα κυλούν φυσιολογικά και ο ξυπόλητος ήρωάς μας απολαμβάνει την καθημερινότητά του και προσφέρει στην οικογένειά του τα απαραίτητα. Όμως ένας νέος κίνδυνος ερχόμενος από εξωτικά μέρη και άγνωστες, άγριες θάλασσες έρχεται να χαλάσει την ηρεμία του. Μια νέα περιπέτεια περιμένει τον λαϊκό μας ηρώα και αυτός θα χρειαστεί κάθε βοήθεια για να την φέρει εις πέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.