HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ένωση Αποστράτων Π.Σ. Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων δίλπα στους Πυροσβέστες

Η Ένωση Αποστράτων Π.Σ. Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 16ης Ιουλίου 2024 πρόσφερε – παρέδω...



Η Ένωση Αποστράτων Π.Σ. Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 16ης Ιουλίου 2024 πρόσφερε – παρέδωσε στις 18 Ιουλίου 2024 και στα Δασοκομάντος της 6ης ΕΜΟΔΕ 3500 φιάλες νερό των 500 γρ. προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές της πυρκαγιάς και των άλλων συμβάντων στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης αποστράτων και εν ενεργεία υπαλλήλων του Π.Σ.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Λύρας οι απόστρατοι Πυροσβέστες στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο των πυροσβεστών οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και απόθεμα δυνάμεων, προσπαθώντας να σώσουν την ζωή και την περιουσία των πολιτών αυτής της χώρας και θα πρέπει να εξάρουμε για μια ακόμη φορά το λειτούργημα που εκτελούν όλοι οι εν ενεργεία συνάδελφοι μας.
"Αν χρειαστεί θα φορέσουμε πάλι τη στολή και θα ριχτούμε στο μέτωπο της φωτιάς για το κοινό καθήκον που είναι η διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας του πολίτη" τόνισε ο πρόεδρος των αποστράτων Νίκος Λύρας στον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχο Θεόδωρο Φιλιππόπουλο και στον Διοικητή του 1ου Πυρ/κού Σταθμού Πάτρας Αντιπύραρχο Γεώργιο Κολοκοτσά που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.