HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγκλημα στην Αρκαδία: Πώς έγινε το φονικό μετά το γλέντι βάφτισης στην πλατεία του χωριού

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, μετά την άγρια δολοφονία ενός 64χρονου, μετά από βάφτιση. Για ...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, μετά την άγρια δολοφονία ενός 64χρονου, μετά από βάφτιση.
Για την υπόθεση κρατείται ένα ζευγάρι, ένας 41χρονος και μία 34χρονη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τον 64χρονο, μετά το πολύωρο γλέντι βάφτισης στην πλατεία του χωριού.
Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε λογομαχία μεταξύ του θύματος του και του 41χρονου συλληφθέντα, η οποία πήρε ανεξέλεγκτη τροπή και οδήγησε στον θάνατο του 64χρονου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ο 64χρονος υπό την επήρεια μέθης παρενόχλησε με λεκτικά υπονοούμενα την 34χρονη και ο σύζυγός της του ζήτησε τον λόγο, ενώ άρχισε να τον χτυπά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, στον ξυλοδαρμό του 64χρονου συμμετείχε και ακόμη ένα άτομο από την παρέα των συλληφθέντων.
Μάλιστα, κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ο 41χρονος άφησε αρχικά ημιλιπόθυμο τον 64χρονο, αποχώρησε για λίγο, επέστρεψε στο σημείο και άρχισε να τον χτυπά εκ νέου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τον άτυχο 64χρονο είδαν να έχει σημαντικές βλάβες στον λαιμό και το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.