HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Πλήθος κόσμου στον λαμπρό εορτασμό της Αγίας Μαρίνας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκε στη Γουμένισσα Καλαβρύτων η Αγία Μαρίνα. Παραμονή της εορτής, 16 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρι...



Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου εορτάστηκε στη Γουμένισσα Καλαβρύτων η Αγία Μαρίνα. Παραμονή της εορτής, 16 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ανήμερα της εορτής θα τελεστεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας της Αγίας στους δρόμους του χωριού με τα Ιερά Λείψανα της Αγίας να κρατά ο εφημέριος του χωριού πρωτ. Αριστείδης Πριονάς και την Ιερά Εικόνα να κρατούν μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων.
Παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Ζυγούρας, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Σπύρος Κωνστάντης και ο Υποδιοικητής κ. Δημήτριος Μιχαλόπουλος, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.