HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euro και Pamestoixima.gr στην πλατεία της Κλειτορίας

Η φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη των φιναλίστ η διοργάνωση αποκτά ολοένα και με...



Η φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη των φιναλίστ η διοργάνωση αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον,.
Το Pamestoixima.gr έρχεται στην Αχαΐα και μας προσκαλεί την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στις 21:00 σε μια διασκεδαστική ποδοσφαιρική βραδιά στην Κλειτορία. Η πλατεία του χωριού θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρική κερκίδα και όσοι βρεθούμε εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε γιγαντοοθόνη την τιτανομαχία μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ για μια θέση στα ημιτελικά του EURO.
Ραντεβού στις 21:00
Παράλληλα, το Pamestoixima.gr επιφυλάσσει και πολλές ακόμα εκπλήξεις αφού όλοι όσοι βρεθούμε στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με…άρωμα EURO καθώς και να αναμετρηθούμε με την παρέα μας σε διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Πριν τη σέντρα του αγώνα, θα υπάρξει ζωντανά και pre-game show, για την κατάλληλη «προθέρμανση» για το μεγάλο ματς.
Αυτό το Ευρωπαϊκό θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Το ραντεβού δίνεται την Παρασκευή στις 21:00.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.