HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε υψηλό επίπεδο η Ρομποτική στα Καλάβρυτα - Διακρίθηκαν οι μαθητές στο FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE

Και όμως τα Καλάβρυτα έχουν εκπαιδευτικές δράσεις Ρομποτικής και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο και με διακρίσεις για τα παιδιά. Τα Καλάβρυτα έχο...

Και όμως τα Καλάβρυτα έχουν εκπαιδευτικές δράσεις Ρομποτικής και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο και με διακρίσεις για τα παιδιά. Τα Καλάβρυτα έχουν το προνόμιο να λειτουργεί το Εκπαιδευτικό Κέντρο "Stem + Arts" σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. Ρεστέμη, το οποίο με την εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθαίνει και εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στις νέες τεχνολογίες.
Στις 15 Ιουνίου στην Πάτρα διοργανώθηκε το FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE με θέμα «η δημιουργία και ο διαμοιρασμός του καλλιτεχνικού έργου με την χρήση νέων τεχνολογιών» από την STEM+ARTS σε συνεργασία με την EDUACT και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, όπου συμμετείχαν και οι σπουδαστές της Ρομποτικής Καλαβρύτων και μάλιστα με τεράστια επιτυχία αφού κατάφεραν να βραβευτούν και οι δύο ομάδες: ROBOTICS MASTERS και ROBOTICS SPECIALISTS για το βραβείο προγραμματισμού.

Η κ. Ρεστέμη εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους μαθητές της που συμμετείχαν στο FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE, στις δύο ομάδες ROBOTICS MASTERS και ROBOTICS SPECIALISTS για το βραβείο προγραμματισμού, αλλά και «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν ώστε τα παιδιά τους να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες ρομποτικής και να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια για το μέλλον τους», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Η διοργάνωση περιλάμβανε πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως παρουσιάσεις, δημιουργικές προκλήσεις και κατασκευές ρομποτικής που ενθάρρυναν την ομαδική εργασία και την καινοτομία.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να εμπνευστούν από τις επιτυχίες των άλλων ομάδων. Στις απονομές μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.