HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H συνεχιζόμενη ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κυρίαρχο στοιχείο στη Γενική Συνέλευση (ΦΩΤΟ)

Την συνεχιζόμενη ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, με οικονομικά στοιχεία και γραφήματα, παρουσίασε στην Γενική Συνέλευση του Συν...



Την συνεχιζόμενη ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, με οικονομικά στοιχεία και γραφήματα, παρουσίασε στην Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων ο Πρόεδρός του κ. Παύλος Σατολιάς, στην κατάμεστη από αγροτοκτηνοτρόφους, μέλη του Συνεταιρισμού αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων.
"61 χρόνια σχέση εμπιστοσύνης" ήταν το κυρίαρχο σύνθημα ης συνέλευσης και πραγματικά η παρουσίαση των πεπραγμένων ήταν καθηλωτική και απόδειξη οτι ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων είναι ο κορυφαίος συνεργατικός οργανισμός στην Ελλάδα και παράλληλα επιχείρηση με βλέμμα στο μέλλον και με πρωταρχικό μέλημα την διασφάλιση των μελών του.
Ο κ. Σατολιάς επισήμανε τους άξονες της αναπτυξιακής διαδρομής του συνεταιρισμού κάνοντας λόγο για τέσσερις πυλώνες: Την προσφορά των μελών - παραγωγών, την κοινωνική ευθύνη στους παραγωγούς και εργαζομένους, την αφοσίωση των εργαζομένων και την σταθερή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Πάνω σε αυτούς τους πυλώνες πρόσθεσε και την σημαντική συνεργασία με τον "Σκλαβενίτη" που διασφαλίζει την εμπορικότητα των προϊόντων.
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ανέπτυξε και τους επενδυτικούς δρόμους που ακολουθεί ο συνεταιρισμός, την συμμετοχή σε επενδυτικά σχέδια και αναπτυξιακά προγράμματα που διασφαλίζουν την ανάπτυξη και την βιωσιμότητά του.
Στην Συνέλευση παρουσιάστηκαν και τα οικονομικά στοιχεία και ο ισολογισμός του συνεταιρισμό από τον κ. Αγγελόπουλο και που στο τέλος της συνέλευσης εγκρίθηκαν με μυστική ψηφοφορία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με πίνακες και στοιχεία, στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.