HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O ΑΠΣ Σοπωτού αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά

Το ταξίδι της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μας στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Δίπλα στ...



Το ταξίδι της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μας στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε.
Δίπλα στην θάλασσα, στο όμορφο, φιλόξενο και αγαπημένο στέκι all day café snack bar Θεατράκι, Theatraki Cafe -official-, με την μαγευτική θέα στην Μαρίνα της Πάτρας, την μοναδική ποιότητα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση!
Σε ένα εγκάρδιο, φιλικό και ζεστό κλίμα, (στο οποίο συνέβαλαν οι απολαυστικοί μεζέδες και η εξαιρετική φιλοξενία) έγινε ο απολογισμός της χρονιάς και συζητήθηκε το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Όταν τον Σεπτέμβριο του 2023 ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, θέσαμε σαν στόχο να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρσι.
Είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι γιατί αυτός ο στόχος επετεύχθει και η φετινή χρονιά ήταν αντικειμενικά για την ομάδα μας η καλύτερη από την ίδρυση της αφού καταφέραμε να προκριθούμε στα play-off ανόδου στην Α2 ΕΣΚΑ-Η (τερματίζοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο με 15 νίκες και μόλις 3 ήττες) ενώ φτάσαμε και στις 8 καλύτερες ομάδες στον θεσμό του κυπέλλου!
Δυστυχώς αγωνιστικοί και εξωαγωνιστικοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα αλλά τα μαθήματα ήταν πολύτιμα και θα είναι οδηγός μας στην επόμενη χρονιά! Μέσα από τις νίκες νιώσαμε χαρά και πήραμε δύναμη, μέσα από τις ήττες γίναμε σοφότεροι για να συνεχίσουμε !
Το σημαντικότερο είναι ότι η παρέα μας μεγάλωσε με νέους αθλητές που ήρθαν στην ομάδα και του χρόνου θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί !
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας (αλφαβητικά):
Αλαβέρας Γιάννης
Αντώνιου Γιώργος
Γιακουμάκης Μανος
Δελάρτας Μιχάλης
Ευσταθόπουλος Πέτρος
Θωμάς Θανής
Καλλιβωκάς Πάνος
Μάρκος Χρήστος
Μπαράκος Γιώργος
Παπαγεωργιου Αντώνης
Παπαγεωργίου Βασίλης
Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης
Σκαντζης Γρηγόρης
Τριανταφύλλου Ιγνάτιος
Τσατσούλης Αλέξανδρος
Τσουκαλάς Λευτέρης
Φωτόπουλος Θεόδωρος
και στον προπονητή μας Σταύρο Κουρή !
Από την πρώτη στιγμή πριν 13 χρόνια που αποφασίσαμε να εμφανιστούμε στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η σαν ΑΠΣ Σοπωτού, διαλέξαμε τον δρόμο του “ευ αγωνίζεσθαι” και της ευγενούς άμιλλας, θέτοντας ως στόχο την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό αλλά και την προαγωγή του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ευρύτερη έννοια και κανείς δεν περισσεύει! Οι σοβαρές προσπάθειες που σκοπό έχουν να να συμμετέχουν στο άθλημα όσοι περισσότεροι μπορούν, πρέπει να ενισχύονται, όχι να υπονομεύονται. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό & πρέπει να παραμείνει ελεύθερο για όλους!
Σε αυτό το μονοπάτι βαδίζουμε μέχρι σήμερα παραμένοντας πιστοί στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στις αξίες που μας χαρακτηρίζουν. Μπορεί να μας ακολουθεί η φήμη των ρομαντικών, αλλά όταν ο τελευταίος ρομαντικός σταματήσει να ασχολείται με τον αθλητισμό αυτό θα σημάνει και το τέλος του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Για εμάς η κάθε κατηγορία που αγωνιζόμαστε δεν είναι αυτοσκοπός. Για εμάς σκοπός είναι να μείνουμε ζωντανοί σαν οργανισμός και να δίνουμε διέξοδο σε κάθε παιδί που θα θελήσει να αφήσει πίσω την απομόνωση των ψηφιακών συσκευών και θα έρθει στο γήπεδο να κοινωνικοποιηθεί, να αγωνιστεί, να χάσει και να μάθει, να κερδίσει και να χαρεί !
Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2011 με τις δεδομένες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά κάθε φορά βρίσκουμε συμπαράσταση από επιφανείς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν σε αυτές όπως μπορούν.
Παράλληλα καλούμε όλους όσους πιστεύουν στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού να σταθούν αρωγοί δίπλα μας, γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και αποτελεί ένα από τα βασικά κύτταρα της κοινωνίας μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή και την υποστήριξη :
– τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο, τον κ. Γιάννη Κόττα & τον κ. Μάκη Μοίραλη,
– την διοίκηση του ΠΕΑΚ κ. Γεώργιο Αντωνόπουλο, κ. Σταύρο Γεράνιο και ιδιαίτερα τον κ. Μένιο Αγγελόπουλο
– τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλο και τον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο
τους χορηγούς μας :
– κ. Αντώνη Μικελλίδη και την εταιρεία «SEASCOPE SHIPPING AGENCY LTD» που ήταν ο μέγας χορηγός και υποστηρικτής της φετινής μας προσπάθειας,
– κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου και την εταιρεία Congress World,
– κ. Φώτη Δούβρη και την εταιρεία Δούβρης Ηλ Συσκευές
– κ. Σπύρο Σκιαδαρέση και την εταιρεία Skiadaresis GreekandSweet
– κ. Ιωάννη Καραμούζη και την εταιρεία Karamouzis Οπτικά,
τους γιατρούς μας :
– κα Χαλιμού, κ. Γιακουμάκη και κα Μεσίρη
και τους υποστηρικτές μας :
– κ. Νίκο Αθανασόπουλο και το all day café snack bar Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας,
– κ. Σπύρο Κουρή και τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ “ΣΟΠΟΤΟ” ΑΡΟΑΝΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
– κ. Στάθη Πολίτη, το The Best Portal & το sportin.gr
– τους κ.Τρασάνη και κ. Παντελή, για την φιλοξενία τους Στα Γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η
– κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, κ Προκόπη Κόγκο, κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο και την Εφημερίδα Πελοπόννησος
– κ Σταύρο Παναγόπουλο και την Εφημερίδα Γνώμη Πατρών
– κ. Νίκο Κυριαζή και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
– το portal patrasevents.gr
– το Skaipatras.gr – Skai Patras 89.4
– κ. Β. Αποστολοπουλο και τo portal KalavrytaNet
– το portal KALAVRYTAPRESS
Η συνάντηση τελείωσε με την ευχή να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο και την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά !
Καλό καλοκαίρι !
Σ Ο Π Ω Τ Ο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.