HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοπωτό: “Γιοβάννεια” την Τετάρτη 14 Αυγούστου - Συναυλία με την μοναδική Γιοβάννα

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το χωριό μας αλλά και την επιθυμία μας όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι, ειδικά τα παιδιά,να περάσουν όμορφε...



Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το χωριό μας αλλά και την επιθυμία μας όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι, ειδικά τα παιδιά,να περάσουν όμορφες και δημιουργικές διακοπές,
Με ιδιαίτερη τιμή και ενθουσιασμό ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στην εναρκτήρια διοργάνωση του φεστιβάλ “Γιοβάννεια”, που θα διεξαχθεί στο Σοποτό Καλαβρύτων, την Τετάρτη 14 Αυγούστου.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην εξαίρετη Γιοβάννα και είναι μεγάλη μου χαρά και ακόμη μεγαλύτερη τιμή να μοιραστώ μουσικά τη σκηνή μαζί της. Από παιδί την θαύμαζα τόσο και ήταν πρότυπο για μένα. Η συναυλία μας, θα ξεκινήσει στις 20:00, σηματοδοτώντας την έναρξη αυτού του σπουδαίου μουσικού θεσμού.
Στο πιάνο, ο εξαιρετικός μαέστρος Χρήστος Κουμούσης.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η οποία υπόσχεται πλούσια συναισθηματική ένταση και υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε μαζί τη μαγεία της μουσικής σε αυτή την αξιοσημείωτη αρχή του φεστιβάλ.
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.