HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: 15χρονος κινδύνευσε να χάσει το μάτι του μετά από καυγά με άλλον ανήλικο

Στο χειρουργείο κατέληξε 15χρονος από την Πάτρα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στον Πύργο προχθές, με την εμπλοκή άλλου ανήλικου. Σύμφω...



Στο χειρουργείο κατέληξε 15χρονος από την Πάτρα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στον Πύργο προχθές, με την εμπλοκή άλλου ανήλικου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος βρισκόταν σε φιλικό σπίτι σε περιοχή του Πύργου μαζί με τη μητέρα του. Σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον 15χρονο και έναν 16χρονο, ο δεύτερος φέρεται να χτύπησε στο μάτι με σκουπόξυλο τον πρώτο.
Ο 15χρονος με τη μητέρα του αποχώρησαν από το σπίτι, για το σπίτι τους στην Πάτρα. Το παιδί όμως λόγω της σοβαρότητας του χτυπήματος μετέβη στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να χειρουργηθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η μητέρα το 15χρονου, υπέβαλε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, ενώ μέρος της προανάκρισης έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύργου.
από: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.