HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολυμπιάδα 2024: Ο Εθνικός μας ύμνος για τον Τεντόγλου στο Stade de France

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Έλληνα πρωταθλητή να φέρνει στη χώρα μας τ...

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Έλληνα πρωταθλητή να φέρνει στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό στο Παρίσι.
Με ένα άλμα στα 8.48μ., ο Μίλτος Τεντόγλου διέλυσε και πάλι τον ανταγωνισμό και δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ακολουθώντας το παράδειγμα του θρυλικού Καρλ Λιούις.
Μία μέρα μετά τον θρίαμβο του, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής, με τον ελληνικό ύμνο να ακούγεται για πρώτη φορά στη Γαλλία για τον “Μίδα” του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου χάρισε το έβδομο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αποδεικνύοντας σε ακόμα έναν μεγάλο αγώνα ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος αθλητής του κόσμου στο μήκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.