HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραχνί Καλαβρύτων – Πρόγραμμα εκδηλώσεων - Αύγουστος 2024

Με χαρά σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο γραφικό Βραχνί ...



Με χαρά σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο γραφικό Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου!
Οι εκδηλώσεις μας αρχίζουν από την Τρίτη 13 Αυγούστου με το καθιερωμένο εικαστικό εργαστήρι για παιδιά & ενήλικες στο Κτήριο «Τιμόθεος Χρονίδης» (παλαιό Δημοτικό σχολείο), ώρες 10:30-13:30.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου θα διεξαχθούν διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια & αγωνίσματα για μικρούς & μεγάλους στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου, ώρες 18:00-21:00.
Την Πέμπτη 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει η έκθεση των έργων του εικαστικού εργαστηρίου στο Κτήριο «Τιμόθεος Χρονίδης» (παλαιό Δημοτικό σχολείο), ώρες 11:00-13:00 & 18:00-20:00.
Την Παρασκευή 16 Αυγούστου στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου θα πραγματοποιηθούν με τη σειρά οι εξής εκδηλώσεις:
– Απονομή βραβείων & αναμνηστικών, ώρα 19:30
– «Η ιστορία του Βραχνιού», επιμέλεια-παρουσίαση: Μπουγιούκος Γεώργιος, ώρα 20:30
– «Παραδοσιακό Αντάμωμα 2024» παραδοσιακοί χοροί από μέλη του χορευτικού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, ώρα 21:00
Το Σάββατο 17 Αυγούστου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου με την κλήρωση της λαχειοφόρου στις 21:00 & τη live συναυλία με το μουσικό συγκρότημα “Replica” στις 21:30.
Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς & μεγάλους, κατοίκους & επισκέπτες του χωριού, να περάσουν όμορφα στο Βραχνί & να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.