HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4η Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού 2024

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται από το σωματείο Ενωμένη Ρωμιοσύνη Πατρών και την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων με τη συνεργασία περισ...



Η εκδήλωση που πραγματοποιείται από το σωματείο Ενωμένη Ρωμιοσύνη Πατρών και την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων με τη συνεργασία περισσότερων από περισσότερων από 30 τοπικών φορέων (δήμοι, σύλλογοι κ.α.) θα λάβει χώρα
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί στην Ι.Μ. Μακελλαριάς Καλαβρύτων
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει :
1. Τρεις (3) πρότυπες πεζοπορικές διαδρομές (Πετρωτό – Μοίρα / Δεμέστιχα – Ι.Μ. Μακελλαριάς και Καλάβρυτα - Ι.Μ. Μακελλαριάς).
2. Εκδήλωση την ίδια ημέρα 7η Σεπτεμβρίου 2024, μετά την άφιξη των πεζοπόρων (περίπου 10.30 – π.μ.) στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς,
- Με ομιλία από τον κο Μελέτη Η. Μελετόπουλο – ιστορικό, διδάκτορα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Γενεύης και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα σχετικό με την Ελληνική επανάσταση του 1821(θα ανακοινωθεί σύντομα ο ακριβής τίτλος της ομιλίας).
- Απόδοση ύμνων και δημοτικών τραγουδιών από τη σχολής βυζαντινής μουσικής «Κοσμάς ο Μελωδός», υπό την Διεύθυνση του πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων Βασίλειου Καλογερόπουλου.
- Παρουσίαση του νέου λογότυπου (Logo) της εκδήλωσης από τους Κων/νο Κωνσταντακόπουλο και Χρήστο Φαλιέρο.
- Παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων και τη Χορευτική Εστία Πατρών.
- Έκθεση της Μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Βορείου Πελοποννήσου /Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. με εκθέματα (χλωρίδας, πετρωμάτων, φωτογραφικό υλικό κ.α.) από το Γεωπάρκο Χελμού - Βουραϊκού, το Παναχαϊκό όρος και άλλες όμορες περιοχές.
(Το τέλος της εκδήλωσης και η αναχώρηση των λεωφορείων προβλέπεται την ώρα 1.00 μμ – 1.15 μμ)
Ζήσε τη μοναδική εμπειρία της φύσης και γνώρισε την ιστορική / πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής σου.
Η μεταφορά των πεζοπόρων και όσων επιθυμούν απ’ ευθείας μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης θα γίνει με λεωφορεία που παρέχουν δωρεάν οι διοργανωτές.
Η κράτηση θέσεων στα λεωφορεία γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής δήλωσης στην πλατφόρμα στο Link : tinyurl.com/enro2024
Για τις κρατήσεις θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας (οι θέσεις είναι περιορισμένες).
Η μεταφορά των πεζοπόρων και όσων επιθυμούν απ’ ευθείας μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης  θα γίνει  με λεωφορεία που παρέχουν δωρεάν οι διοργανωτές.
Όσοι δηλώσουν και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα στο  κινητό  6973289317  ή στο e-mail :  konstadako@gmail.com  (Κων/νος Κωνσταντακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.