HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Βασίλης Λέκκας την Κυριακή 4 Αυγούστου στα Τριπόταμα

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία στα Τριπόταμα, ο Βασίλης Λέκκας, με άξονα τους μεγάλους Έλληνες κλα...



Την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία στα Τριπόταμα, ο Βασίλης Λέκκας, με άξονα τους μεγάλους Έλληνες κλασικούς συνθέτες, τον Μάνο Χατζιδάκι τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γιάννη Μαρκόπουλο, θα παρουσιάσει μια σειρά τραγουδιών σε μια μουσική παράσταση που θα μας ταξιδέψει στην νεότερη ιστορία του τόπου μας.
Για περισσότερα από σαράντα χρόνια ο δημοφιλής Βασίλης Λέκκας «ταξιδεύει» στον κόσμο της μουσικής με ένα ρεπερτόριο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα του και αναδεικνύει τη σχέση του με ένα μυημένο κοινό που το τροφοδοτεί με συγκλονιστικές ερμηνείες, βγαλμένες μέσα από την αναζήτηση του για την αποκάλυψη της αστείρευτης ελληνικής μουσικής, με απώτερο στόχο να τη μεταβιβάσει στις επόμενες γενεές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.