HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδραβίδα: Επέτειος Συμπλήρωσης 50 Ετών του Αεροσκάφους F-4 στην Υπηρεσία της ΠΑ

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) διοργανώνει, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 και ώρα 17:30, επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών υπηρεσίας ...



Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) διοργανώνει, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 και ώρα 17:30, επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών υπηρεσίας του αεροσκάφους F-4, στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία – επιμνημόσυνη δέηση, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής, προβολή οπτικοακουστικού υλικού στον χώρο της 338 Μοίρας, στατική έκθεση αεροσκαφών, πτήση σχηματισμού αεροσκαφών F-4 της Μοίρας και πτήσεις με εξομοιωτές F-4.
Στον εορτασμό προσκαλείται να παραβρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στα αεροσκάφη F/RF-4. Όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00, στο τηλέφωνο 2623065047 ή στο E-mail: pubrel.117cw@haf.gr (Υπασπιστήριο 117 ΠΜ).
Απαιτούμενα στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας Ένωσης Αποστράτων
Αριθμός κυκλοφορίας οχήματος
Αριθμός συνοδευόμενων ατόμων
Αριθμός κινητού τηλεφώνου
Ένδυμα Στρατιωτικού Προσωπικού: Στολή υπ’ αριθμ. 8γ
Ένδυμα Ιδιωτών: Περιπάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.