HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγιος Νικόλαος: Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ύστερα από την πρόσφατη ίδρυση του και τις αρχαιρεσίες πο...



Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ύστερα από την πρόσφατη ίδρυση του και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν έχει την τιμή να σας ενημερώσει για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα στο χωριό μας τον Αύγουστο και συγκεκριμένα:
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/08/24 (πρωί): Εκκλησιασμός στο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/08/24 (πρωί):
● Εκκλησιασμός στο ξωκλήσι του <<Χριστού>> από τον πατήρ Γ. Μουστάκα.
● Αγώνες δρόμου για τα μικρά παιδιά που θα παρευρεθούν μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας και έπαθλα συμμετοχής για ολα οσα θα συμμετάσχουν.
● Προσφορά καφέ και εδεσμάτων πλησίον των πηγών του Χριστού .
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/08/24 (βράδυ):
Στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου θα διεξαχθεί το πρώτο συναπάντημα του νεοσύστατου τοπικού Συλλόγου σε μια προσπάθεια να σμίξουν οι ντόπιοι και ετεροδημότες συμπατριώτες μας καθώς και οι φίλοι που αγαπούν το χωριό μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου ώστε να προχωρήσουμε σε δράσεις πρός όφελος της τοπικής μας κοινότητας. Ευελπιστούμε στη παρουσία σας και τη θετική σας διάθεση.
Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.