HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη συμμετοχή στον περίπατο από τα Αλώνια του Μεγάλου Ποντιά προς την Ιερά Μονή Μακελλαριάς

Στις 11/08/2024 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος περίπατος από τα Αλώνια του Μεγάλου Ποντιά προς την Ιερά Μονή Μακελλαριάς όπου αρκετοί πιστ...

Στις 11/08/2024 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος περίπατος από τα Αλώνια του Μεγάλου Ποντιά προς την Ιερά Μονή Μακελλαριάς όπου αρκετοί πιστοί (μικροί και μεγάλοι) παρευρέθηκαν στις 5.30π.μ στα Αλώνια του χωριού, περπάτησαν το μονοπάτι που ξεκίνησε από τα Αλώνια Ρεπαιζα, Λιμνάλωνο Φροξυλιά, Δεσπότη Βρύση ,Ελευθεροχώρι ,Κερασιά, Ιερά Μονή Μακελλαριάς.
Στον περίπατο παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Καλαβρύτων κ. Ζησιμόπουλος Ζήσης με την σύζυγό του κ. Παπαντωνοπούλου Ευγενία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ Λεχουρίτη Ιωάννη ο οποίος ανήκει στην ομάδα Διάσωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Skip Patrol για την πολύτιμη βοήθεια του στα δύσκολα - δύσβατα σημεία του μονοπατιού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μεγαλύτερος ηλικιακά πεζοπόρος ήταν ο κ. Γεωργόπουλος Παναγιώτης ετών 80 από τον Μεγάλο Ποντιά, ο οποίος μας διασκέδασε τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια δια στόματος καθ όλη την διάρκεια της πορείας μας.
Η Παναγία βοήθεια σε όλους μας να είμαστε καλά να το πραγματοποιήσουμε του χρόνου πάλι!!
Νίκος Γεωργόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.