HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Π. Σατολιάς: Δεν ανεχόμαστε την ατιμωρησία για τη διάδοση της Πανώλης και απαιτούμε δικαιοσύνη τώρα για τους κτηνοτρόφους

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλος Σατολιάς, κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά της ΕΘΕΑΣ για την εξάπλωση της Πανώλης των ...



Την Δευτέρα 26 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλος Σατολιάς, κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά της ΕΘΕΑΣ για την εξάπλωση της Πανώλης των Αιγοπροβάτων στη χώρα μας, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΑΣ προέβηκα σήμερα, στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, κατά «Παντός υπαιτίου προσώπου και φορέα»  ώστε οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, να επιληφθούν του θέματος, σχετικά με τα αιτία εμφάνισης της ασθένειας της πανώλης αιγοπροβάτων στη χώρα μας. Δηλαδή να διερευνηθούν οι ευθύνες για τον τρόπο που προκλήθηκε, η χώρα προέλευσης  της νόσου, αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, καθώς και τα συνεπακόλουθα θέματα εξιχνίασης κυκλωμάτων.
Η ΕΘΕΑΣ θέλει να τονίσει με αυτή την ενέργεια της, ότι σε τέτοιας έκτασης ζημιές για την κτηνοτροφία, αλλά και για άλλους τομείς, (π.χ ελληνοποιήσεις ή νοθεία ΠΟΠ), η αναζήτηση ευθυνών των υπαιτίων  που τις προκάλεσαν μέσα από τις διαδικασίες της δικαιοσύνης θα δρα αποτρεπτικά. Αυτό γιατί οι συμμετέχοντες σε τέτοιες ενέργειες, θα καλούνται να πληρώνουν τη ζημιά που προκαλούν και όχι να ξεφεύγουν μέσα από διοικητικές διαδικασίες με ποινές που δεν δρουν ανασταλτικά».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.