HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκτάκτως στην Ηλεία ο ΕΟΔΥ - Δεύτερος θάνατος από στρεπτόκοκκο

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην Ηλεία και λαμβάνει τυχαία δείγματα με αιμοληψίες από διαφορά περιστατικά στο Νοσοκομείο Πύργου, με αφορμή τ...



Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην Ηλεία και λαμβάνει τυχαία δείγματα με αιμοληψίες από διαφορά περιστατικά στο Νοσοκομείο Πύργου, με αφορμή τους θανάτους δυο πολιτών που εμφάνισαν διεισδυτικό στρεπτόκοκκο.
Πρόκειται για τον 48χρονο από τη Λειβαδιά, μετά το τσίμπημα δηλητηριώδους εντόμου, για τον οποίο αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ήταν η καφέ αράχνη και για έναν 45χρονο που έφυγε και αυτός από τη ζωή με την ίδια κλινική εικόνα, δηλαδή από στρεπτόκοκκο.
Ο 45χρονος ήταν από την Ηγουμενίτσα κι έκανε διακοπές στην Αρχαία Ολυμπία, όταν παρουσίασε αιφνιδιαστικά συμπτώματα του στρεπτόκοκκου, το περασμένο Σάββατο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και κατέληξε στην Εντατική από σηπτικό σοκ.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου όπου διακομίστηκε αρχικά, κατά τη λήψη του ιατρικού ιστορικού του ασθενή, βρισκόταν ήδη σε κάποια θεραπευτική αγωγή. Οι γιατροί, αφού τον εξέτασαν, διαπίστωσαν την ιδιαίτερα δύσκολη κατάστασή του και τον έστειλαν στην Πάτρα.
Την ίδια στιγμή, ακόμη ένα άτομο από την Ηλεία, που έχει προσβληθεί από στρεπτόκοκκο, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, με την ίδια κλινική εικόνα, αλλά σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.