HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με αισιοδοξία και χαμόγελα ξεκίνησε η προετοιμασία της Α.Ε.Καλαβρύτων για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Ξεκίνησε την προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα της β' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, η Α.Ε.Καλαβρύτων. Με κυρίαρχο στοιχείο την άνοδο στην μεγ...



Ξεκίνησε την προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα της β' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, η Α.Ε.Καλαβρύτων. Με κυρίαρχο στοιχείο την άνοδο στην μεγάλη ομάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ16 που την περσυνή χρονιά στο Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ, άφησαν άριστες εντυπώσεις και σε συνδυασμό την εμπειρία των παικτών κυρίως στην πλειονότητα, Καλαβρυτινών, που παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας, η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και πολύ όρεξη.
Στην πρώτη συνάντηση των παικτών τους καλωσόρισε η Πρόεδρος της ομάδας κα Παρασκευή Γούσα, ο Αντιπρόεδρος κος Τάκης Βαρβιστιώτης, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Κυριαζής, ο έφορος της ομάδας κ. Γιάννης Σκέντζος και ο φροντιστής Μάριος Ζαφειρόπουλος.
Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία με την καθοδήγηση του προπονητή Κωστή Βλάχου και σιγά - σιγά θα ανεβάζει ρυθμό με την προσέλευση και των υπολοίπων παικτών.
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, ενώ θα ανακοινωθεί και μια σειρά εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια του σωματείου (Λαύρα Καλαβρύτων και Α.Ε.Καλαβρύτων) όπως και η επετειακή φανέλα για τα 70 χρόνια.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος κα Παρασκευή (Βούλα) Γούσα, πριν λίγες μέρες συγκάλεσε του πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο όπως προέκυψε στις τελαυταίες αρχαιρεσίες για κατανομή θέσων στο Δ.Σ.. Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου η νέα σύνθεση έχει ως εξής:
1. Πρόεδρος Παρασκευή Γούσα
2. Αντιπρόεδρος Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης  
3. Γενικός Γραμματέας  Παναγόπουλος Θεοδόσης
4. Ταμίας Μπαχάς Λεωνίδας
5. Γενικός Αρχηγός Νικόλαος Κυριαζής
6. Έφορος Σκέντζος Ιωάννης
7. Μέλος Λικόπουλος Παναγιώτης


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.