HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Πανηγυρικός εορτασμός της Κοιμήσεως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σήμερα και τα Καλάβρυτα εόρτασαν πάνδημα στον κατάμεστο από πιστούς, Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτό...



Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σήμερα και τα Καλάβρυτα εόρτασαν πάνδημα στον κατάμεστο από πιστούς, Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων, όπου τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολoγιώτατος Aρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας  Καθηγητής Θεολογικής ΕΚΠΑ, ο οποίος κήρυξε και τον Θεόν Λόγο.   
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κος Αθανάσιος Κανελλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, Τάκης Βαρβιτσιώτης και Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Τάκης Νικολάου, ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Φάνης Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κα Βούλα Γούσα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτων κα Μάρθα Γουρζέλα και πλήθος πιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.