HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τριπόταμα: Μαγική βραδιά με Βασίλη Λέκκα απόλαυσαν εκατοντάδες μουσικόφιλοι (ΦΩΤΟ)

Μια μαγευτική μουσική βραδιά στην κατάμεστη πλατεία της Ψωφίδας χάρισε στο κοινό το βράδυ της Κυριακής ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας τραγουδώντ...



Μια μαγευτική μουσική βραδιά στην κατάμεστη πλατεία της Ψωφίδας χάρισε στο κοινό το βράδυ της Κυριακής ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας τραγουδώντας Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλο και άλλους καταξιωμένους, παλαιότερους και νεότερους Έλληνες συνθέτες.

Μια μουσική παράσταση που κυριολεκτικά καθήλωσε τους εκατοντάδες θεατές και η οποία εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Καλαβρύτων.
photo 2Τον Βασίλη Λέκκα καλωσόρισε στην Ψωφίδα και προσφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, την μοναδικότητα της στιγμής και το γεγονός ότι ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου συμμετέχει στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Ο Βασίλης Λέκκας, με τη συνοδεία των μουσικών του Θοδωρή Μπρουτζάκη, Στάθη Σαββίδη και Χρήστου Ευαγγελάτου παρουσίασε στο κοινό ένα ρεπερτόριο που, όπως είπε ο ίδιος, «προέρχεται από μυθικά πρόσωπα» της ελληνικής μουσικής.
Αυτά τα τραγούδια, χαραγμένα ανεξίτηλα στη συλλογική συνείδηση μας και στην πολιτιστική ταυτότητα της χώρα μας, ερμήνευσε στην κεντρική πλατεία της Ψωφίδας ο Βασίλης Λέκκας με τη μελωδική φωνή του, με την απλότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του και με την αφοσίωση του επί 45 συνεχή χρόνια στην Τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.