HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΟΥΣΟΙ: Στο ιστορικό Σχολείο παρέα με το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι

Μια μοναδική βραδιά, υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, απόλαυσαν χθες το πλήθος συμπολιτών μας που κατέκλεισαν τον προαύλιο χώρο του...



Μια μοναδική βραδιά, υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, απόλαυσαν χθες το πλήθος συμπολιτών μας που κατέκλεισαν τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λουσών, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα ιδιαίτερο, διατηρητέο μνημείο για την περιοχή.
Μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Μαγική Πανσέληνος» που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024, ολοκληρώθηκε αφήνοντάς μας όμορφα συναισθήματα και εικόνες.
Η Αστέρω Χριστοφίδου, μια εξαιρετική μουσικός, με την κιθάρα της μας ταξίδεψε με σπουδαία τραγούδια της ελληνικής μουσικής, ενώ ταυτόχρονα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί παρατηρούσαν όλοι τον Αυγουστιάτικο, φωτεινό ουρανό …
Δυστυχώς, δεν είχαμε κοντά μας το Τηλεσκόπιο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, αφού λόγω της τελευταίας πυρκαγιάς στην Πεντέλη οι εγκαταστάσεις του υπέστησαν αρκετές φθορές που ακόμη δεν έχουν καταγραφεί.
Η πανσέληνος του Αυγούστου όμως ήταν εξίσου μαγική ακόμη και δια γυμνού οθφαλμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.