HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμος Καλαβρύτων: Έκκληση για λελογισμένη χρήση νερού

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και του περιορισμού των υδάτινων πόρων της περιοχής μας, ο Δήμος Καλαβρύτων σας απευθύνει παράκληση για συ...

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και του περιορισμού των υδάτινων πόρων της περιοχής μας, ο Δήμος Καλαβρύτων σας απευθύνει παράκληση για συνετή και περιορισμένη χρήση του νερού ύδρευσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η Δημοτική αρχή, εκφράζει την ελπίδα ότι με τη συνεργασία των πολιτών, θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της επάρκειας ύδατος με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες, σε μια περίοδο όπου το πρόβλημα εμφανίζεται έντονα σε όλη την Ελλάδα.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος τονίζει οτι, η συνεργασία των πολιτών, είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της επάρκειας νερού και την εξασφάλιση της κάλυψης των βασικών μας αναγκών. Όπως τονίζει, Δήμος προχωρά και στις υπόλοιπες Δημοτικές ενότητες την τοποθέτηση υδρομέτρων και του συστήματος τηλεμετρίας που είχε συμβάλει στην μείωση καταναλώσεων στην Δ.Ε.Κλαβρύτων και στην Δ.Ε.Κλειτορίας που έχει ενεργοποιηθεί. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια εξασφάλισης επιπλέον ποσοτήτων νερού, με άντληση από τις πηγές. Η συνεργασία πολιτών και Δήμου σύμφωνα με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο, είναι απαιτητή για το μεγάλο αυτό ζήτημα που μας απασχολεί και θα μας απασχολήσει περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.