HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του Ελαιώνα

Κλείνει η Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και μέχρι τη λήξη των έντονων καιρικών φαινομένων πο...



Κλείνει η Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Ελαιώνα από σήμερα το απόγευμα και μέχρι τη λήξη των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαΐμης.
Η διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο θα ισχύσει προσωρινά μπροστά στον κίνδυνο κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια προκειμένου να κλείσει και η Νέα Εθνική στο ίδιο σημείο, εάν κριθεί απαραίτητο, με αμφιδρόμηση στο ρεύμα προς Πάτρα.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη, αποφασίστηκε η προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το έκτακτο δελτίο καιρού, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, από τη διασταύρωση με την Κοινότητα Ελαιώνα έως τη δεύτερη διασταύρωση της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων (πλησίον διοδίων Ελαιώνα).
Ως εναλλακτική διαδρομή, προτείνεται ο παράδρομος της Ολυμπίας Οδού στον Ελαιώνα και στην συνέχεια, η διεύλευση των οχημάτων εντός της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων.
Παράλληλα η Π.Ε. Αχαΐας έχει θέσει σε ετοιμότητα μηχανήματα έργου για περίπτωση τυχόν κατολισθητικών ή πλημμυρικών φαινομένων.
«Βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των οδηγών και των διερχόμενων οχημάτων κατοίκων και εκδρομέων αλλά και των τοπικών επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

φωτο Αρχείου από το σημείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.