HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων: Άραγε ποιος ελέγχει τα έργα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή;

Σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και επιχειρηματικό δίκτυο Καλαβρύτων, αναφέρει: "Άραγε ποιος ελέγχει ꓼ Ποιός εποπτεύει και τελικά ποιος δ...



Σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και επιχειρηματικό δίκτυο Καλαβρύτων, αναφέρει:
"Άραγε ποιος ελέγχει ꓼ Ποιός εποπτεύει και τελικά ποιος διασφαλίζει και την καλή ή τουλάχιστον την στοιχειώδη ολοκλήρωση ενός έργου και μέσα σε ποια πλαίσια και χρονοδιαγράμματα.
Από σταθμούς υψηλής τάσης πάνω στο δρόμο, μέσα στον αστικό ιστό, δίπλα σε παιδική χαρά, μέχρι στην μετατροπή κεντρικών δρόμων σε εργοτάξιο, χωρίς κορδέλα και σήμανση ασφαλείας, κλεισμένες είσοδοι καταστημάτων, καθημερινές ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης, αφήνοντας απροειδοποίητα τα νοικοκυριά και τα καταστήματα χωρίς νερό για ώρες.
Μια πόλη που περιμένει να ανασάνει λίγες ημέρες τον Αύγουστο και έχει παραδοθεί στα χέρια ενός εργολάβου που δεν απολογείται σε κανέναν και για τίποτα….
Να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί η ΔΕΔΔΗΕ και η Δημοτική Αρχή, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο άμεσα και με ομαλότητα αποκαθιστώντας κάθε ζημιά που προκλήθηκε από την πρόσφατη εργολαβία.
Να καθαριστούν άμεσα και σωστά οι οδικές αρτηρίες και οι δημόσιοι χώροι που έχουν καταληφθεί.
Ο Εμπορικός κόσμος και η τοπική κοινωνία βρίσκονται στα όρια τους..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.