HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Απότομη αλλαγή θα παρουσιάσει από σήμερα, Δευτέρα 19/8, ο καιρός. Η θερμοκρασία πέφτει και σε όλη σχεδόν τη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και κ...

Απότομη αλλαγή θα παρουσιάσει από σήμερα, Δευτέρα 19/8, ο καιρός. Η θερμοκρασία πέφτει και σε όλη σχεδόν τη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα θα είναι έντονα.
Προειδοποίηση από τον Θοδωρή Κολυδά
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς, ο καιρός αλλάζει και επιφυλάσσει μπόρες και καταιγίδες από τη Δευτέρα (19/08/2024) έως και την Τετάρτη (21/08/2024).
Ειδικότερα ο Θοδωρής Κολυδάς τονίζει πως «τη Δευτέρα (19/08/2024) θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Στερεά και πιθανόν τα ορεινά της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανώς θα είναι έντονα.
Την Τρίτη (20/08/2024) θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα κυρίως το απόγευμα και τα φαινόμενα τοπικά σε Ιόνιο, Κεντρική και Β. Ελλάδα πιθανόν να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
Την Τετάρτη (21/08/2024) σποραδικά φαινόμενα σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά -όχι όμως έντονα- με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια.
Το διήμερο Πέμπτης (22/08/2024) και Παρασκευής (23/08/2024) σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά δεν προβλέπονται σημαντικές βροχές, ενώ θα έχουμε προοδευτική άνοδο της θερμοκρασίας και ενίσχυση μελτεμιού στα 6-7 μποφόρ την Παρασκευή (23/08/2024). Ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.